Concert de lansare a proiectului Corbu

Unul dintre motivele principale pentru care am început secțiunea de Jurnal foto a fost pentru a mă motiva pe mine să fac mai des fotografii “de drag”. Să nu mă mai gândesc atât de mult dacă să iau sau nu aparatul cu mine în oraș, să nu mai stau luni de zile cu idei de proiecte în cap, fără a le pune în practică și tot așa. Ei bine, chiar dacă n-a trecut nici o lună de când există, pot să vă spun că funcționează.

Bunul meu prieten, Sergiu, a lansat vineri un nou proiect muzical, intitulat Corbu. Și ca să înceapă treaba în forță, trupă a lansat și un videoclip pentru piesa Ziua de Vară. Bineînțeles că nu puteam lipsi – singura dilema era dacă să iau sau nu aparatul, ca să trag niște cadre. Nu mai făcusem de tare mult timp fotografie de concert și îmi era puțin dor de luminile alea haotice (mi-a trecut acum :)). În plus, aveam nevoie de materiale noi pentru Jurnalul foto, așa că n-am mai stat pe gânduri de data asta.

Mai jos puteți vedea câteva cadre de la concert, dar dați-mi voie să vă spun un secret: Fotografia poate să facă multe, dar nu se pricepe foarte bine la a transmite și muzica, așa că data viitoare poate veniți și voi la concert.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *